ReisMee met Martijn & Kim naar Australië

At the park

Haai,

Goedemorgen mensen! Het is hier nu zaterdag avond en vandaag trakteren we jullie op een vroege update op onze site (om dat het bij jullie nu zondag is) We zitten momenteel in Springdale een klein plaatsjes net buiten Zion National park. We hebben zojuist heerlijk gegeten kim een pasta pesto, ik een caesar salad (wel een keer lekker een lichte maaltijd).

Van eten is het een klein sprongetje naar het ontbijt van afgelopen ochtend. We zijn weer vroeg opgestaan dat doen we eigenlijk al de hele week rond de klok van 5 a 6uur in de ochtend (dat zijn geen vakantie tijden he?). We waren nog bij de Bryce Canyon want die stond ook nog op het programma. Het was wat koud deze ochtend, naar een all American ontbijt bij Clarck's waar we de avond er voor ook hadden gegeten (erg goed kan ik je zeggen). Na het eten hebben we snel alles weer ingepakt en 20min met de auto naar de Bryce Canyon gereden. Bryce Canyon is beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties of zo als ze het hier noemen Hoodoos, Die ontstaan zij door de samenwerkende krachten van vriezen en dooien. Het was nog erg vroeg (9:00uur) een voordeel om zo vroeg te zijn is dathet er nog niet druk is. We hebben snel een plekje voor de auto gezocht onze wandel schoenen aangetrokken en de Bryce getrotseerdde wandelroute die we uit gekozen hebben was 1.6 mille een tocht van z'n1,5 uur,Het wasnog niet zo warm ondanks de zon al weer boven aan de hemel stond. Dat was toch wel een voordeel want de tocht was best pittig. Het eerste gedeelte liep via eenkronkelpad naar beneden devalley in en ja wat je naar beneden gaat moet je ook weeromhoog. Maar het voelde goed even in beweging te zijn! We hebben onze ogen uitgekeken in de Bryce de natuur voel en ruik je gewoon een directe boost van energie (daar kan geen redbull tegen op, Al waren vleugeltjes best handig geweesttoen weweer omhoog liepen).Eenmaal weer boven was het inderdaad een heel stuk drukker geworden. We hebben nog even van het uitzicht genoten en wat uitgerust om daarna weer de auto in te stappen op naar Zion National park een rit van ongeveer 2 uur.

Zion is een natuurpark waar je met de auto door heen rijd en voor veel mensen een door gang naar Las Vegas zo ook voor ons. We zijn het park binnen gegaan om een kleine 11 mille later in Sprindale aan te komen (de plek waar we nu zitten) de weg door zion is zoals we bijna aan beginnen te wennen erg mooi het kost je gewoon even tijd om alles in je op te nemen. Ik kan toch wel zeggen dat deze weg echt de mooiste is die ik ooit gereden heb. Morgen (zondag) gaan we vroeg in de ochtend nog een wandel tocht maken in Zion net zoals in de bryce want dat was erg goed bevallen. Hierdoor hebben we vanmiddag weer een relax middagje gehad lekker aan het Zwembad van ons hotel Best western Zion park inn. De zetting waarin we in het zwembad zaten was gewoon onwerkelijk helemaal tussen de natuur en bergen wat hadden we het weer slecht;-)!

Zoals gezegd morgen nog een tochtje in Zion en dan op naar Viva Las Vegas!!!! We hebben ons hotel daar vandaag al geboekt het Palms place Hotel http://www.palmsplace.com/ (voor de nieuwsgierige onder ons). We zijn er erg benieuwd naar en na alle natuur is het ook wel weer even lekker om in de drukte van een grote stad te zijn en waar kun je dan beter zijn dan Las Vegas.......

Groetjes,

Martijn & Kim

Reacties

Reacties

Suus

He vakantiegangers....!

Leuk, zo'n eigen web-site. Koste me net wel eventjes (zit nu pas achter internet, na mijn vakantie!).
Maar , zo te lezen vermaken jullie je wel. Leuk hoor. Echt wel prachtig, die rode bergen. In Nepal keken we uit naar de groene en witte bergen.... (hi hi).

Ik heb mijn 'vakantie' met de gehandicapten erop zitten. Was erg leuk en gezellie. Een groepje van 6 gasten tussen de 20 en 30 jaar oud. Super veel gedaan en gezien en zelfs 2x naar de kroeg gegaan. Dansen op Jan Smit, Nick & Simon, Fransje en natuurlijk Marco Borsato....! Was 1 van mijn leukste vakanties. Jos is ook nog langs geweest (donderdag: mee gegeten, mee uitgeweest, blijven slapen en mij toen naar huis gebracht).
Want ik heb alweer een druk programma achter de rug:
- vrijdag: bruiloft van Bianca & Bennie. kerk, ik heb foto's op de receptie en feest gemaakt. Het einde was alleen iets minder leuk....!
- zaterdag: bruiloft van Ilona & Peter. Kerk versieren, huis versieren, feest tot 3.00 uur. Flink gedanst, foto's gemaakt en gebuurt (heb geen stem meer over).
- vandaag (zondag) uitgeslapen en net met Jos over Gemert Mert gelopen. Hij komt dadelijk Boer zoekt vrouw kijken.
Misschien kunnen jullie die via internet zien..... Wie weet komt mijn pak melk nog wel in beeld, met die mooie foto's die jij gemaakt heb KIM....!!!!

Geniet er nog van.

Ik kom zoiezo live de foto's bekijken.

Veel liefs van Suus. Groetjes van Jos...

Mike

He , Jullie vakantie klinkt heel gaaf !! leuk die updates zo !!!! maarre ...in het Palms Hotel ????
Mariah nog gezien ?? whahaha die heeft vrijdag en zaterdag daar concerten gegeven !! whahaha

heel veel plezier nog !!! geniet ervan ! Mike

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!