ReisMee met Martijn & Kim naar Australië

Highway 101 en Highway 1

Hallo Hallo,

Hier zijn we weer net wakker en tijd voor een update maar ik ga het vandaag kort houden we zijn op door reis naar LA en hebben gister bijna de hele dag in de auto gezeten er is dus niet heel veel gebeurd. We zijn nu morro bay aan de kust teminsten dat denken we want toen we hier gister aankwamen was er z'n dichten mist dat we niks van de omgeving konde zien. Maar van horen zeggen moet dit plaatsje aan de kust lijn liggen.

Zoals gezegd hebben we gister een groot deel van de dag in de auto gezeten. In de ochtend hebben we nog ontbeten in San Francisco en hebben we nog wat winkels van binnen bekeken om rond 12:00 uur bij het hotel uit te checken en de auto weer vol te laden. We zijn toen meteen highway 101 richting LA opgegaan in eerste instantie waren we in de veronderstelling dat de 101 de weg langs de kust was maar naar een uur of 2 kwamen we er achter dat niet de 101 langs de kust gaat maar highway 1. En om toch nog een glim van de kust te zien besloten we een afslag tenemen en richting de 1 te gaan. Wat we niet wisten, op de kaart leek het een kein stukje maar in werkelijkhied was het een tocht van dik 2 uur door militair gebied en de bergen. het leek wel of we in een achtbaan zaten zo heen en weer ging de weg we werden er bijna misselijk van maar we deden het voor een goed doel de zee! eenmaal boven op de berg (die we ook weer een en weer naar beneden moesten) zagen we geen zee maar een wolken dek dat boven de zee hing van boven af echt heel mooi om te ziennet of je boven de wolken was (dat was oook wel een beetje) eenmaal beneden aan de berg bleek namelijk dat we niet boven de wolken waren maar dat er dikken mist hing je kon geen hand voor ogen zien laat staan de zee. Kost om we hadden 2uur gereden om de zee te zien die we niet een konde zien. En erger nog onze bezinine was bijna op en we wisten dat op de highway 1 niet zo veel thankstations waren. Toen was het dus even over met de pret dikken mist en bijna geen bezienen de handjes begonnen al een beetje te zweten tot we ineens naar een tijdje een tankstationtje op dook uit de mist we hadden het gered wat een opluchting. De bezienen was er 5 dollar de gallon (normaal 2,65 dollar) maar dat kon ons niks schelen. In een wat relaxster gevoel konde we onze weg vervolgen. het duurde nog zeker een uur voor we een beetje uit de mist te komen en we wat van de zee konden zien snel even wat fototjes genomen wat in de verte zagen we al weer mist hangen.

Rond de klok van 19uur kwamen we dat Morro Bay binnen gereden nog steeds in de mist (als of we in de film the mist waren beland) We besloten dat het wel genoeg geweest was voor deze dag en hebben lekker een hoteltje opgezocht zijn nog wat gaan eten. Op de terug weg na het eten hebben we nog iets typisch Amerikaans gedaan. We kwamen namelijk een likker liquor store tegen waar we even gestopt zijn om een lekker biertje en een drankje te kopen. Met z'n bekende bruine zak kwamen we de winkel weer uit als of we iligaal bezig waren maar het had wel wat.

Dan gaan we nu even lekker ontbijten en weer door naar LA nog z'n 3 uur rijden.De mist is gelukkig weer weg dus dat gaat helemaal goed komen...........

Goetjes,

Martijn & Kim

Reacties

Reacties

Daisy!!

Hey Kim en Martijn!!
Zie dat jullie inmiddels nog maar 1 dag te gaan hebben!! Zal vast wel weer veel te kort geweest zijn allemaal!! Heb met veel plezier en veel regelmaat op jullie site gekeken.....heb ik toch ook even weer vakantiegevoel gehad....Hihihi!!!
Nou ben benieuwd naar de "live" verhalen!!! Goede reis terug alvast en geniet er nog even van!!!
Liefs Daisy!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!